A villamosvonal az RTL-en

 2009.01.04. 19:30

 

 

 2007 novemberében az RTL Klub egy kisebb riportot készített  Keszthely és Hévíz lakosaival, hogy Ők mit szólnak a leendő villamos vonalhoz.

Meglehetősen vegyes fogadtatás mutatkozik a riportban, mondhatni 50%-os.

A negatív tetszésüket nyilatkozóknak mondjk  érdekesek az érveléseik (Lehetetlen, baromság, soha nem fog megtérülni), ellenben akik azt nyilatkozták, hogy jó volna, azon a véleményen voltak, hogy majdnemhogy hiánypótló volna. Elvégre a két település között nagyon sokan ingáznak.

A megtérülés az már megint egy külön kérdés: ha az utasokkal akarnánk megfizettetni az összes elfogyasztott kW árától az utolsó sínleerősítő csavarig mindent, akkor valóban 6-8000 Ft-os jegyárak lennének a Balatoni Villamosnak, de ez ennél jóval összetettebb dolog, mellyel  majd még külön foglalkozunk! :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bavill.blog.hu/api/trackback/id/tr48857575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása